VÝSLEDKY SOUTĚŽE GRAND PRIX 2024


Slavnostní vyhlášení cen GRAND PRIX  2024 proběhlo!

Odborná porota veletrhu FOR INTERIOR ocenila tyto exponáty:

1. MÍSTO GRAND PRIX

FIRMA: NATURBEDS s.r.o.

EXPONÁT: Relaxační křeslo DUX Jetson

Relaxační křeslo navržené Brunem Mathssonem v roce 1969 představuje vynikající ukázku toho, jak důležitý je dobrý design. Jeho osvědčený tvar představuje nadčasový design v jeho maximální podobě. Křeslo je uživatelsky přívětivé se sundavacím polstrováním a nabízí ergonomický komfort tvarovaným sedákem a vysoké opěrce zad s podhlavníkem. Základna s unikátní paměťovou funkcí umožňuje vrátit křeslo do jeho původní pozice.

2. MÍSTO GRAND PRIX

FIRMA: REFOREST s. r. o.

EXPONÁT: konferenční stolek Vejan

V rámci produktového portfolia firmy specializující se na masivní nábytek z velkých kusů dřeva je konferenční stolek svěží interpretace moderního designu. Jeho design reaguje na trend organických forem a aplikuje je ve svém provedení.

Pro rok 2024 kritéria soutěže byla přepracována s cílem zlepšit a aktualizovat proces hodnocení, aby lépe reflektovala současné trendy a požadavky v oblasti designu a interiérového vybavení. Tato aktualizace zajistila i do budoucna relevantnější hodnocení přihlášených produktů a expozic, což přispělo k vyšší kvalitě a prestiži ocenění Grand Prix DESIGN SHAKER a FOR INTERIOR.