Prestižní české a renomované zahraniční značky sedacích souprav nejvyšších kvalit se představí na veletrhu.


Prestižní české a renomované zahraniční značky předvedou obsáhlé a rozmanité portfolio sedacích souprav na veletrhu FOR INTERIOR. Klasické, stylové a moderní typy s velkým komfortem oválných a organických tvarů, rohové, rozkládací, s úložným prostorem, polohovací, sestavitelné typy, designové sedací soupravy nadčasové a minimalistické, ve vintage a tradičním anglickém stylu, ve stylu 50.let a dalších retro stylech, neformální typy, látkové klasických, tradičních a avantgardních vzorů, z ekokůží, kůží, se snímatelným potahem, polstrované polyuretanovou pěnou, peřím, nebo ze směsi velice kvalitního peří a polyesterové pěny a z mnoho dalších typů.

Důraz je kladen na sedačky, které vám zaručí pohodlný odpočinek, při kterém bude vaše páteř relaxovat v anatomické poloze vycházející z přirozené ergonomie sezení. 

Nebudou chybět firmy s nabídkou sedacích souprav na míru, vyrobené přesně podle vašich požadavků a představ. Kromě nesporného vizuálního efektu sedací soupravy jsou vybaveny dalšími funkcemi, které zvyšují jeho použitelnost, např. elektrické rozšíření sedadla, nastavitelná opěrka hlavy a posuvná opěradla umožní zaujmout nejpohodlnější polohu těla při relaxaci.

To vše můžete vyzkoušet a porovnat na veletrhu FOR INTERIOR v expozicích firem Bytcentrum, FINESA nábytek,  JECH CZ, JELÍNEK, JV Pohoda, LIVING GLOBAL INTERIO, MILÉNIUM, MSJ, NÁBYTEK SULTÁN, NOMA NÁBYTEK, PK INTERIER, SKANDIUM,  UBUD INTERIER a dalších.