Zdravý a komfortní spánek na veletrhu FOR INTERIOR!


Podzimní veletrh FOR INTERIOR představí jedinečný průřez unikátních a luxusní postelí na českém trhu od předních tuzemských výrobců a renomovaných světových značek. V nabídce naleznete typy od vysoké kontinentální postele, polohovací postele, designově čalouněné postele s více než 60letou tradicí, dřevěné postele z masivu, postele s důrazem na tradiční řemeslné umění, kovové postele a další typy. Nebude chybět ani možnost objednání zakázkové výroby postelí a matrací na míru s možností výběru ze široké škály barev a materiálů, a dokonce i vlastního návrhu designu!

Atypické rozměry, tvar postele, její vestavění či uchycení, rozmanité funkčnosti postele, včt. polohování, kombinace s již vestavěným nábytkem, i tyto požadavky můžete vyřešit na veletrhu se odbornými pracovníky a zástupci renomovaných firem.

Přírodní materiály a ruční výroba na míru a dle přání zákazníka jsou zárukou Vašeho dokonalého spánku. K nabídce kvalitního a komfortního spánku patří vhodná matrace, ta je ta nejdůležitější součást postele.

Kromě postele a matrace můžete využít i nabídky ložnicových doplňků a exkluzívního ložního prádla, lůžkovin a dalšího domácího textilu špičkových výrobců.

Vybírat můžete například u firem Diamond sleep, Eurotest, JELÍNEK, LIVING GLOBAL INTERIO, MAGNIFLEX, Materasso, Postelia, ProSpánek, Quantum, Ubud, Westieri  a dalších.