Materiály budoucnosti ovládly podzimní veletrh FOR INTERIOR!


Očekávaná expozice EKO materiál na veletrhu FOR INTERIOR ukázala celou řadu fascinujících udržitelných a inovativních materiálů. Jejich rozmanitost byla překvapivá a opravdu široká. Věříme, že jste si tuto jedinečnou příležitost nenechali ujít. Pokud jste nestihli, přinášíme vám alespoň malé ohlédnutí a inspiraci. A jestli vás materiály zaujaly, můžete se těšit na další novinky při příštím podzimním veletrhu FOR INTERIOR.

Kromě této expozice veletrh tradičně nabídl bohatou prezentaci českých i zahraničních výrobců interiérového vybavení. Návštěvníci měli možnost vybírat z široké nabídky praktických i jedinečných produktů, ať už pro současné projekty nebo budoucí plány. Veletrh byl tradičně skvělou příležitostí načerpat nové nápady a trendy pro váš domov.

Podzimní veletrh FOR INTERIOR je za námi, ale už teď se můžete těšit na jarní  FOR INTERIOR & DESIGN spolu s veletrhem FOR GARDEN ve dnech 3. – 6. dubna 2025. Připravte se na další dávku inspirace a novinek ze světa interiérového designu!