KONFERENCE MATERIÁL + TREND - 11. 4. 2024, nenechte si ujít!


KONFERENCE MATERIÁL + TREND

Kdy? 11. dubna od 13:30 hodin

Kde?  Kongresový sál, Vstupní hala III, PVA EXPO PRAHA v Letňanech

Již podruhé se koná v rámci veletrhu DESIGN SHAKER odborná konference Materiál + Trend a nikdo z oboru interiérů a designu by si ji neměl nechat ujít. Proč?

Hlavním důvodem je atraktivní program a řada významných řečníků.
Do Prahy totiž přijede přednášet významný skandinávský trend hunter Stefan Nilsson, známý jako #trendstefan. Ten bude hovořit o aplikace trendových barev v interiéru. Na něj naváže holandská specialistka na barvy a trendy Judith Van Vliet, která nyní pobývá v Madridu, ale její působnost pod značkou „color autority“ je celosvětová. Třetím zahraničním hostem bude Federica Scanu, jež se ve své přednášce zaměří na inovativní povrchy materiálů.
Hovořit se však bude i o trendech v koupelnách, a to jak v globální pojetí, tak v kontextu s obkladovým materiálem. Mezi témata bude patřit i sklo v interiéru a také instalace živých rostlin, která je v současné době velmi populární, ale málokdo při návrhu řeší konkrétní výběr rostliny a její životní podmínky. Přednášet se bude také o barvách s přidanou hodnotou a trendech v aplikaci nábytkového kování. Speciální přednášku pak bude mít design manažer Milan Vrbík, jež se zaměří na téma „Transparentnost jako trend v komunikaci“.

Během pár hodin tak získáte mnoho nových informací, inspirace a bude prostor i pro networking.

Registrace na konferenci probíhá on-line na https://konference-interiery.cz/material-trend/ a ke vstupence získáváte také vstup na souběh veletrhů DESIGN SHAKER, FOR INTERIOR a FOR GARDEN včetně vstupu na slavnostní předání ocenění.

Nezmeškejte registraci, kapacita je omezená!

Po ukončení konference následuje oficiální předání ocenění CZECH INTERIOR AWARD.