Již v úterý 19. září 2023, začíná v PVA EXPO PRAHA inspirující veletrh FOR INTERIOR.


Chcete obnovit vzhled svého domova, přinést do něj nový dech a proměnit ho v místo, kde se budete cítit útulně a pohodlně? Máme pro vás skvělou zprávu! Již v úterý 19. září 2023, začíná v PVA EXPO PRAHA inspirující veletrh FOR INTERIOR.

Tento největší veletrh svého druhu v České republice vás zavede do světa interiérů, inovace a inspirace. Ať už hledáte nový nábytek, dekorace, osvětlení nebo jiné prvky interiéru, na našem veletrhu najdete vše, co potřebujete, abyste přeměnili svůj domov na místo snů.

Otevírací doba veletrhu:

19.–22. 9. (úterý až pátek): 10.00–18.00

23. 9. (sobota): 10.00–17.00

Kde:  Výstaviště PVA EXPO PRAHA; Beranových 667, 199 00 Praha 9 – Letňany

 

Na co se můžete těšit:

  • Široký výběr vystavovatelů, kteří představí nejnovější trendy v oblasti nábytku a interiérů
  • 7 výstavních hal se stovkami expozic -  díky kombinaci se stavebním veletrhem FOR ARCH máte jedinečnou příležitost vybírat z bohaté škály produktů pokrývajících vše od stavebních materiálů až po vybavení interiérů.
  • Možnost konzultace s odborníky -  získejte cenné rady od profesionálů, kteří vám pomohou při plánování vašeho nového interiéru.
  • Veletržní slevy - mnoho vystavovatelů bude nabízet exkluzivní slevy a akce, takže si můžete pořídit ty nejlepší kousky zas výhodné ceny.

Vstupenky:

Vstupenky jsou k dispozici online i na místě. Cena vstupenek je 240 Kč, zlevněné (studenti, senioři nad 60 let): 180 Kč, děti do 140 cm: 20 Kč.

Přijďte se nechat inspirovat na FOR INTERIOR! Připravte se na skvělý týden plný nových nápadů a možností, jak vylepšit váš domov.

Těšíme se na vaši návštěvu!