Kvalitní nábytek z poctivého dřeva.


„Strom v sobě skrývá sílu a kreativitu, dřevo je ušlechtilý přírodní materiál, ke kterému je potřeba přistupovat zodpovědně a ekologicky. Je nutností dbát na výběr kvalitního materiálu a precizní zpracování, aby nábytek vydržel a dělal radost po generace. Každý výrobek z masivního dřeva je originál, který svou přírodní kresbou a vůní vnáší do interiéru uklidňující atmosféru. Při správných podmínkách dřevo přežije několik generací, stejně tak jako několik generací roste strom.“

Nechte se unést kvalitním dřevěným nábytkem na veletrhu FOR INTERIOR!

V nejširší škále v mnoha oblíbených stylech bydlení (tradiční, moderní a minimalistický, industriální, rustikální, skandinávský, koloniální, orientální a jiné), různých tvarů, i typů z jednoho kusu dřeva, či na zakázku, v tónech dřeva a také mnoha odstínů moření a barev, s dokonale navazující kresbou dřeva na hlavním plátu, z různorodých druhů dřevin i trámů a povrchových úprav a mnoho dalších specifikací nabídne podzimní veletrh FOR INTERIOR kvalitní dřevěný nábytek.

Velký výběr se představí v portfoliu stolů z kvalitních materiálů, a to z masivu na velmi vysoké technické i estetické úrovni, stoly klasické konstrukce, ale i masivní rozkládací stoly, pracovní typy, či z jednoho kusu dřeva, nebo v moderním odlehčeném designu, či z přesně vyfrézovaných lamel, stoly čepované a lepené, také spojením dvou materiálů např. dřeva a tvrzeného skla, nebo z nanomateriálu, či s kovovým podnožím, v různých koloritech, a spoustu odlišných rozmanitých typů. Nebude chybět nabídka individuální výroby stolů pro zákazníky požadující nábytek dle vlastního návrhu, nebo přání s nadstandardním přístupem.

Pokud si vyberete stůl dané modelové řady, snadno pořídíte i tu nejlepší židli a lavici pro váš interiér.

Nábytek z poctivého dřeva vám nabídnou společnosti Kaplan nábytek, ROTT DESIGN, Jelínek – výroba nábytku, Majstrštych, Jirka z masivuWooded, LIVING GLOBAL INTERIO, UBUD INTERIER, REZONIMPEX a firmy ve sdružené expozici Klastru českých nábytkářů a dalších českých výrobců a výhradních dovozců dřevěného nábytku.