Podzimní FOR INTERIOR – opět v plné síle!


S platností od pondělí 22. června je opět povoleno konání veletržních akcí. Přípravy podzimního veletrhu nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, který se uskuteční v termínu od 1. do 4. 10. 2020 jsou tak již v plném proudu.

 

FOR INTERIOR je největším veletrhem nábytku, interiérů a bytových doplňků na českém trhu a významně tak podpoří nutný restart ekonomiky v tomto oboru.

 

Prezentace aktuálních trendů a novinek

Z důvodu nouzového stavu a tím zrušení hromadných akcí se v letošní sezóně vytratila možnost osobního kontaktu, která je pro obchodní společnosti tak důležitá. FOR INTERIOR je tak ideálním místem pro představení novinek a aktuálních trendů, navázání nových obchodních kontaktů a osobní komunikaci se  zákazníkem. Současně je pravidelným zdrojem inspirací, informací a umožňuje nejkomplexnější pohled do oblasti bydlení. Protože i návštěvnost je velmi důležitá, již nyní pracujeme na rozšíření mediální kampaně a dalších nástrojů pro podpoření motivace veřejnosti.

 

Zásadní důraz bude kladen na bezpečnost vystavovatelů i návštěvníků.

Zásadní důraz bude kladen na bezpečnost vystavovatelů i návštěvníků. V případě společnosti ABF budou kromě zavedení potřebných zdravotně-organizačních opatření aplikovány také technologie minimalizující riziko. Na výstavišti PVA EXPO PRAHA využijeme nejmodernějších technologií, zavedeme online registrace, bezkontaktní registrace a zjednodušíme veškeré standardní procesy na našich akcích.