Chytrý nábytek, který zvětší váš životní prostor – to je REXTA


Největší výhodou modulů REXTA Uno je jejich rozmanité využití  – můžete je využít jako stoličku na sezení pro sebe či návštěvu, dále jako rostoucí konferenční stolek, polici, knihovnu, botník, noční stolek nebo dokonce kuchyňský koutek. A když potřebujete v místnosti prostor na vysávání nebo cvičení, můžete nábytek elegantně uklidit. Stačí naskládat moduly na sebe, čímž vznikne policová skříň, která zabere méně než 1 m2!

Minimalismus v praxi

Jedná se o zcela nový koncept modulového nábytku typu RTA (Ready to Assemble Furniture), který  nepotřebuje žádné kovové spojovací prvky. Kromě toho nás REXTA učí i minimalistickému způsobu života a znovunalezení hodnoty kvalitního nábytku.

Udržitelný design

Nábytek REXTA podporuje udržitelnost a vnímání designu ve všech jeho aspektech: kvalitní materiály, česká výroba, dlouhá životnost, promyšlený a nadčasový design, mnohoúčelové využití. Plně také respektuje ergonomii člověka.

Pro nomády a dobrodruhy

Stoličku REXTA můžete snadno složit do originálního batůžku, který je zároveň i podsedákem na míru pro pohodlnější sezení, a odnést si ji například na návštěvu, kde není dostatek židlí, nebo na kulturní akci, kde se Vám nechce celou dobu stát na nohou.

Více informací naleznete na webu www.rexta.cz.