Novým mediálním partnerem veletrhu FOR INTERIOR je Dřevostavitel.cz – největší český server se zaměřením na dřevostavby.


Počet zájemců o dřevostavby se stále zvyšuje, meziročně vzrostl více než na dvojnásobek. Statistiky návštěvnosti českého internetu se i na začátku roku 2019 v kategorii Domov a bydlení potvrdily pozice nejsilnějších serverů Novinky.cz, iDnes.cz a třetím místem překvapil Dřevostavitel.cz. Na bronzovou pozici vystoupal díky své měsíční návštěvnosti přes 446 tisíc uživatelů. Novinky.cz (rubrika Bydlení) dosáhly 856 tisíc uživatelů, iDnes.cz (Bydlení) pak 579 tisíc (zdroj dat: NetMonitor – únor 2019). Dřevostavitel.cz se tak zařadil mezi přední česká celoplošná stavební média.

Naším cílem je poskytnout čtenářům objektivní, nezávislé informace a i nadále pomáhat zvyšovat podíl dřevostaveb na českém trhu,“ podotýká spoluzakladatel serveru Dřevostavitel.cz, Ing. Petr Novák.

O tom, že se tento cíl daří naplňovat, vypovídají i meziroční statistiky výstavby rodinných domů v Česku, kdy podíl dřevostaveb roste přibližně 2,5krát rychleji oproti tradičním stavbám z cihel.

O serveru Dřevostavitel.cz

Dřevostavitel.cz byl založen v roce 2011 jako reakce na nedostatek nezávislých a laicky srozumitelných informací o dřevostavbách na českém internetu. Denně publikuje kvalitní články o aktuálních trendech a možnostech moderního bydlení. Unikátními službami serveru jsou zejména Pomocník Dřevostavitele – chytrá softwarová aplikace, která pomůže zákazníkovi vybrat nejvhodnější firmu pro stavbu dřevostavby, a hojně navštěvovaná Galerie projektů s přehledem aktuálních katalogových projektů dřevostaveb včetně jejich cen, kde si často zákazníci vybírají svůj budoucí dům. Dřevostavitel je také významným mediálním partnerem mnoha oborových akcí: Den otevřených dřevostaveb, veletrhy For Arch, For Wood, For Interior, Stavební veletrh Brno, Střechy Praha a další.

Další informace: na www.drevostavitel.cz a nebo: www.facebook.com/drevostavitel