Chcete se vyspat do růžova a ráno být svěží a plní energie?


Potřebujete vybrat tu správnou postel nebo matraci? Chcete mít v ložnici pohodlně a útulno?

Přijďte se podívat, vybrat si, inspirovat se a načerpat praktické rady do Zóny spánku, kde jsou soustředěni výrobci i zástupci domácích i světových značek postelí, matrací, ale také lůžkovin a dalších souvisejících produktů. Najdete zde tak ucelený přehled nabídky tohoto sortimentu a k tomu Vám odborníci poradí, jak nejlépe vybrat.

Nenechte si také ujít přednášky k tomuto tématu, které budou probíhat v Hale 3 na podiu v Boho café. Nejenže se zde něco dozvíte, ale si můžete dát výbornou kávu, dorty a domácí limonády.

Například v debatě uznávané lékařské kapacity v oblasti ortopedie a péče o vrcholové sportovce MUDr. Petra Nepraše a generálního ředitele pro ČR a SR výrobce matrací Magniflex Ing. Františka Hlaváče se dozvíte, co vše se děje během vašeho spánku, co je důležité pro správnou regeneraci těla, jak lépe a zdravě spát, a tím zlepšit kvalitu svého života.

Víte, jak si zařídit ložnici? Dozvíte se na workshopu s architektkou Evou Lövenhöferovou zaměřeném na ložnice a prostory pro spaní napříč všemi generacemi. Bude se věnovat uspořádání ložnic v souvislosti s celkovou koncepcí bydlení. Jak zharmonizovat ložnici podle principů feng shui poradí Radka Košíčková z Evropské školy Feng Shui. O správném výběru barev do interiérů bude pojednávat přednáška designérky a specialistky na trendy Ivy Bastlové a další.